Με τα λόγια του Αποστόλου Παύλου απέστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον εμβολιασμό του ο Αρχιεπίσκοπος Χρυστόστομος ο οποίος έλαβε το μεσημέρι της Τρίτης την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις μετά το πέρας του εμβολιασμού, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ανέφερε πως το σώμα του ανθρώπου είναι ναός του Θεού και όποιος αφήσει το σώμα του να φθαρεί θα τον τιμωρήσει ο Θεός.

Σημείωσε ακόμη πως ο καθένας θα πρέπει να σέβεται τον εαυτό του και το σώμα του, καλώντας όλους να βάλουν το εμβόλιο προκειμένου ο λαός να συνεχίσει απρόσκοπτα τη ζωή του με ασφάλεια.

Υπέδειξε ακόμη πως όσοι μπλέκουν τη θρησκεία με την επιστήμη κάνουν σφάλμα και οφείλουν να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο. Λένε λόγια δικά τους και όχι των αγίων και να εμβολιαστούν για το καλό τους και το καλό των συναθρώπων τους.

Ο Μακαριώτατος εμβολιάστηκε στην κρατική έκθεση, από την διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ανέφερε πως ο Μακαριότατος έδωσε για ακόμη μια φορά το μήνυμα πως ο μοναδικός τρόπος να ξεπεράσουμε τον ιό είναι ο εμβολιασμός.

Σε ότι αφορά τους υψηλούς αριθμούς που παρατηρούνται στα νέα περιστατικά κορωνοϊού, ο κ. Χατζηπαντέλας είπε πως ήδη έχει ζητήσει ενημέρωση από την ομάδα ιχνηλάτησης προκειμένου να διαφανεί από πού προήλθαν τα κρούσματα αυτά.

Αναφορικά με το πλάνο εμβολιασμού για την τρίτη δόση, ανέφερε ότι το Σάββατο θα μεταβεί κινητή μονάδα εμβολιασμού στο Παλαιχώρι για τους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να μεταβούν στη Λευκωσία, ενώ στις 20 Νοεμβρίου προγραμματίζεται εμβολιασμός σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Ανέφερε ακόμη πως μελετάται η επίσκεψη σε σχολεία, όπου είναι χαμηλό το ποσοστό εμβολιασμών, προκειμένου να εμβολιαστούν μαθητές.

Σε ότι αφορά την αυστηροποίηση των μέτρων, ο κ. Χατζηπαντέλας είπε ότι δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή αυστηροποίηση των μέτρων, ωστόσο αυτό θα διαφανεί από την πορεία των κρουσμάτων τις επόμενες μέρες.

Ερωτηθείς για τις αναφορές γύρω από την αλλαγή φιλοσοφίας του ΓΕΣΥ, ο Υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν αρκετές φορές ξεκάθαροι πως η φιλοσοφία και η αρχιτεκτονική του ΓεΣΥ δεν αλλάζει.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.