Ο Ζιουγκάνοφ μίλησε για τις αρχές του κομμουνισμού οι οποίες περιέχονται στο Ευαγγέλιο. Συγκεκριμένα, «οι σοβιετικές αξίες συνέχισαν τις καλύτερες παραδόσεις του ρωσικού λαού και οι βασικές διδαχές του ηθικού κώδικα του χτίστη του κομμουνισμού περιέχονται στο Κήρυγμα του Χριστού», δήλωσε ο αρχηγός του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας Γκέννάντι Ζιουγκάνοφ σχολιάζοντας την δήλωση της Ναταλίας Πολόνσκαγια, βουλευτού του κόμματος «Ενιαία Ρωσία», ότι ή καταστροφή των παραδοσιακών αξιών του ρωσικού λαού έγινε το 1917.

«Αν η Πολόνσκαγια είναι χριστιανή, ας διαβάσει προσεκτικά το Κήρυγμα του Ιησού (Ματθ. 5 — 7) και την επιστολή του Αποστόλου Παύλου στους Θεσσαλονικείς και μάλιστα σήμερα, όταν εορτάζουμε την Υπαπαντή του Κυρίου ημών. Θα δει ότι οι βασικές διδαχές του ηθικού κώδικα του χτίστη του κομμουνισμού εμπεριέχονται στο Κήρυγμα.

Μία προς μία… Οι σοβιετικές αξίες συνέχισαν τις καλύτερες αξίες του ρωσικού λαού, το δίκαιο, την αίσθηση της ενότητας και του σεβασμού στους μεγαλύτερους», τόνισε ο Ζιουγκάνοφ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.