Ι.Μ. Μεσσηνίας

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου αλλά και μελών της εξελεγκτικής επιτροπής για τη διετία 2024-2025, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, για το Ταμείο αλληλοβοήθειας Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν Πρόεδρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Κων/νος Ανδριόπουλος, Αντιπρόεδρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κολοκάθης, Ταμίας ο Οικονόμος Χρήστος Αδαμόπουλος, Γραμματέας ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Δουβαράς, και μέλη ο Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Τζαϊλέας, ο Οικονόμος Αθανάσιος Μανιάτης και ο Ιερέας Κων/νος Αναστασόπουλος.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν Πρόεδρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Τσιριγώτης και μέλη ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Σμυρλής και ο Οικονόμος Χρήστος Κουτσαντώνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συνεχάρη τους εκλεγμένους Ιερείς, ευχόμενος καλή δύναμη στα καθήκοντά τους, υγεία και κάθε καλό παρά Θεού για το νέο έτος στις οικογένειές τους.

Να σημειωθεί ότι σκοπός του ως άνω Ταμείου είναι η ενίσχυση και εξυπηρέτηση έκτακτων οικονομικών αναγκών των Κληρικών και των Μελών των οικογενειών τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.