ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ: Και στο κέντρο της Αθήνας η κίνηση τώρα είναι αυξημένη. Το μποτιλιάρισμα επιμένει στο ανοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, στο ύψος του Νέου Ψυχικού αλλά και στο καθοδικό της Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Μποτιλιάρισμα και κίνηση στους πιο κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής – Δείτε στον χάρτη της Google ποια διαδρομή πρέπει να αποφύγετε.
Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κίνηση και μποτιλιάρισμα τώρα καταγράφεται και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο καθοδικό ρεύμα, όπως και στη λεωφόρο Μεσογείων, από την συμβολή της με την Κατεχάκη.

Και στο κέντρο της Αθήνας η κίνηση τώρα είναι αυξημένη. Το μποτιλιάρισμα επιμένει στο ανοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, στο ύψος του Νέου Ψυχικού αλλά και στο καθοδικό της Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Η απροτινίνη διαπιστώθηκε ότι αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του κοροναϊού σε διάφορα είδη κυττάρων. Τα αερολύματα απροτινίνης έχουν εγκριθεί ήδη στη Ρωσία για τη θεραπεία της γρίπης και μπορούν εύκολα να δοκιμαστούν επίσης κατά του νέου κοροναϊού.

Όπως δήλωσε ο δρ Μικαέλις, «το αερόλυμα απροτινίνης έχει αναφερθεί ότι είναι υπερβολικά καλά ανεκτό στους ασθενείς με γρίπη. Συνεπώς έχει πολύ καλές πιθανότητες να αποτρέψει την εκδήλωση σοβαρής Covid-19, αν χορηγηθεί νωρίς μετά τη διάγνωση της νόσου».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.