ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2Κ/2019: Για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ, συγκεκριμένα κριτήρια οφείλουν να πληρούν οι υποψήφιοι των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

Αποτελέσματα προκήρυξης 2Κ: Όσοι θα στείλουν φάκελο δεν σημαίνει – σε καμιά περίπτωση – ότι είναι προσωρινά διοριστέοι. Κατά συνέπεια, τα ονόματα που είδατε, είναι όσοι προηγούνται στον πίνακα κατάταξης με βάση τα δηλωθέντα τους (και μόνο).

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα στείλουν φάκελο είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό των θέσεων. Αυτό γίνεται για να μην ζητάει το ΑΣΕΠ,συνεχώς φακέλους από τους υποψηφίους.

Αποτελέσματα προκήρυξης 2Κ: Οι φάκελοι που θα σταλούν στην πρώτη φάση μπορεί να αποδειχθούν υπεραρκετοί στην περίπτωση που- κατά την διάρκεια ελέγχων – προκύψει μεγάλος αριθμός σωστών αιτήσεων. Μπορεί, όμως να φανούν και λίγοι, (εάν δεν υπάρχει σημαντικός αριθμός σωστών αιτήσεων),οπότε το ΑΣΕΠ θα ζητήσει νέους φακέλους.

Ο πίνακας που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ δεν είναι αποτελέσματα. Είναι απλή κλήση για έλεγχο.

Μετά τους ελέγχους το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει τα προσωρινά αποτελέσματα και θα καλέσει τους υποψηφίους να υποβάλλουν ένταση επ αυτών.

Άρα, η διαδικασία για την 2Κ/20219 είναι: Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων (έγινε) – Αποστολή φακέλων για έλεγχο (γίνεται τώρα) – έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων – ενστάσεις – έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων
Τα κριτήρια για ΥΕ

Συγκεκριμένα κριτήρια οφείλουν να πληρούν οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) για πρόσληψη σε φορείς του Δημοσίου, μέσω Συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ).

Στις προκηρύξεις κατηγορίας ΥΕ γίνεται δεκτή οποιαδήποτε εμπειρία (δηλαδή, από οπουδήποτε έχει αποκτηθεί) – Εξαιρούνται οι προκηρύξεις που ρητώς αναφέρουν ότι απαιτείται ειδική εμπειρία.

Εντός της προσεχούς εβδομάδας το ΑΣΕΠ θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των υποψηφίων που θα στείλουν φάκελο με δικαιολογητικά για την κατηγορία ΤΕ και ακολούθως για την ΥΕ.

Στην περίπτωση κατά την οποία από την πρώτη ανακοίνωση ονομάτων και αποστολή φακέλων δεν καλυφθούν οι θέσεις, τότε το ΑΣΕΠ θα επαναλάβει την διαδικασία. Θα καλέσει, δηλαδή, και νέους υποψηφίους – αυτοί που ακολουθούν στον πίνακα κατάταξης – να υποβάλουν δικαιολογητικά.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να καλυφθούν όλες οι θέσεις ανά ειδικότητα.

Σε υψηλά επίπεδα, φαίνεται, ότι κινείται η βαθμολογία των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τις θέσεις στην 2Κ/2019 για τις κατηγορίες ΠΕ και ΔΕ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.