ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ που ανατρέπει τα ΠΑΝΤΑ για Κιβωτό του Κόσμου! Στοιχείο ΦΩΤΙΑ αλλάζει το σκηνικό.

Μια νέα διάσταση που κανείς δεν περιμένει αναμένεται να παρουσιάσει η εκπομπή ΑΡΕΝΑ με την Μαρία Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή έχει στη διάθεσή της ένα ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ φωτιά που αφορά ΑΜΕΣΑ εμπλεκόμενο στην υπόθεση και το οποίο μόλις αποκαλυφθεί θα ρίξει φως στις αιτίες του διωγμού τον οποίο υφίσταται μήνες τώρα ο π Αντώνιος Παπανικολάου.

Όπως αναφέρουν πηγές στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το στοιχείο αυτό που αφορά τη δράση εμπλεκομένου στην υπόθεση θα αποτελέσει βάση για τη νέα υπερασπιστική γραμμή του π Αντωνίου και των συνηγόρων του.

Έρχονται ανατροπές στα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για την υπόθεση.

Καλεσμένος στην εκπομπή και ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης.

Αρένα, πρεμιέρα την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:00 στον ΑΝΤ1.

Από την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:00, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει στην Αρένα και παρουσιάζει live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο.

Με εύστοχο και ουσιαστικό λόγο, πολύπλευρη έρευνα και δημοσιογραφικό ήθος, η Μαρία Αναστασοπούλου τολμά να φέρνει στην επιφάνεια την πραγματική εικόνα των γεγονότων, αναδεικνύοντας άγνωστες διαστάσεις τους.

Στην «Αρένα», οι συγκρούσεις απόψεων μεταξύ των καλεσμένων θα είναι δυνατές, ενώ ταυτόχρονα θα αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις θεμάτων που μας συγκλόνισαν.

Μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην «Αρένα», θα βρίσκονται και οι τηλεθεατές, όχι ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως βασικά μέλη της εκπομπής, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις, μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

«ΑΡΕΝΑ», με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Πρεμιέρα την Τετάρτη 31 Μαΐου και κάθε Τετάρτη, ζωντανά, στις 23:00.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.