ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE παρουσιάζει μια νέα οπτική αναφορικά με την δολοφονία του δημοσιογράφου Νίκου Κάτσικα επικαλούμενο ανώτατη πηγή.

Μια χούφτα έλληνες με τον Κάτσικα να συνοδεύει τον πατριάρχη να είναι δημοσιογράφος του Απέ να είναι ο δημοσιογράφος της κοινότητας Καΐρου πως δεν τον αναζήτησαν τόσες μέρες; Πως τον ξέχασαν τόσες μέρες;

Ξέρουν πολύ καλά τους κινδύνους της χώρας παραδείγματος χάρη Μητροπολίτες έχουν κυνηγήσει μεσημέρι με σιδερολοστούς διότι ενώ ήταν Ραμαζάνι άνοιξαν ένα σακουλάκι πατατάκια στο δρόμο.

Παλαιότερα παραδείγματα επίσης πριν την αραβική άνοιξη 2010 είχαν Δείξει ότι κάθε αδίκημα σε βάρος ξένου τιμωρούνται ανάμεσα μέσα σε 3-4 μέρες Είχε η αστυνομία τον ένοχο στα χέρια και έτσι ανακοινώνονταν η ασφάλεια της χώρας για τους τουρίστες

Ωστόσο πολλές φορές ακούσαμε ότι ο συλληφθείς είτε δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση είτε κάποιος τον είχε πιάσει από το δρόμο απλώς και μόνο για να σταθεί σκηνοθετηθεί διευθέτηση και να διατηρηθεί η φήμη της χώρας ως ασφαλούς.

Κι αν ήταν ένα πλουσιόπαιδο γιος στρατιωτικού η αστυνομικού που έχει την ασφάλεια της αυθαιρεσίας του πατέρα του και αποφασίζει και κέρδος να έχει και θρησκευτικά σωστός να είναι αφού ο λευκός είναι πάντα αιρετικός και ήρως να νιώθει;;

Ο συγχωρεμένος ο Νίκος δεν Έδειχνε να εξετάζει βαθιά μια πληροφορία μια που κυριαρχούσε η ταχύτητα τις ειδήσεις γι’ αυτό το λόγο είχε συγκρουστεί άπειρες φορές με αρκετούς.

Σε αυτή τη χώρα ό,τι κακό γίνει ομοφυλοφιλία βιασμός ακόμα και κλοπή ενός ποτηριού δε φταίει ποτέ ο ντόπιος άλλο κακώς λευκός.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.