Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος παραβιάζοντας τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και της Μητρόπολης Πατρών συμμετέχει στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ τέτοιων συλλαλητηρίων.

Μάλιστα είναι τέτοιο το “πάθος” που έχουν μαζί του οι “ταλιμπάν” που έχει στον “στρατό” του που δημοσίως χθες έλεγαν (για να τον υποστηρίξουν) πως… τυχαία βρέθηκε στο συλλαλητήριο!

Το αν πήγαν οι δύο ιερείς και η μία μοναχή που συμμετείχαν στο Επισκοπείο είναι το λιγότερο!

Και καλά έκαναν και δεν πήγαν, αφού θα “έπεφτε πέλεκυς” από τον Μητροπολίτη. Αξιος ο μισθός τους.

Το πως κυκλοφορούν τα εμβόλια και αν έχουν άδεια δεν θα το κρίνει κανένας ταλιμπάν παπάς!

Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι γι αυτό. Και πιο ειδικοί. Νομίζω ότι ο π. Αναστάσιος έχει σπουδάσει θεολογία και όχι ιατρική ή βιοχημεία ή φαρμακευτική.

Οπότε ας μην μπολιάζει με “ψέματα” τους φανατικούς οπαδούς του. Το ήθος και το ύφος μου το κρίνουν οι αναγνώστες μου χρόνια τώρα.

Ανάμεσά τους είναι και κάποιοι σαν τον κ. Γκοτσόπουλο. Χαίρομαι που με διαβάζει και μπαίνει στον κόπο να απαντά.

Αν θέλει ο π. Αναστάσιος να μην ασχολείται η “φλάμια δημοσιογραφία” μαζί του, τότε να φροντίζει να υπακούει στους κανόνες της Εκκλησίας που υποτίθεται πως υπηρετεί.

Και να μην κάνει “ταλιμπανιές” όπως στις 25 Μαρτίου 2020, το Πάσχα κλπ. Αλλωστε η “φλάμια δημοσιογραφία” δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να καταγράφει αλήθειες.

Ας μας πει λοιπόν ο κ. Γκοτσόπουλος για ποιον λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης “τον πέταξε έξω” από την θέση του προϊσταμένου στον Αγιο Νικόλαο και να ‘ναι σίγουρος πως το flamis.gr θα γράψει την άποψή του. Επακριβώς.

Υ.Γ. Και να μην ψεύδεστε πάτερ μου: “Ασφαλώς και συμμετείχα στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΒΟΛΗ των εμβολιασμών, μαζί με άλλους δύο κληρικούς και χιλιάδες Πατρινών που εντελώς αυθόρμητα και χωρίς την παραμικρή οργάνωση ή πολιτική ή άλλη κάλυψη ή παρότρυνση βρεθήκαμε χθες το απόγευμα στην πλ. Γεωργίου Πατρών”. Σας βλέπει και ο Θεός που γράφετε “ψεματάκια” τύπου… χωρίς την παραμικρή οργάνωση ή κάλυψη ή παρότρυνση! Γελάνε… και οι συμμετέχοντες με αυτά τα ψεματάκια.

Ως συμμαθητής σας στο Πρότυπο Λύκειο Πατρών…. σας αγαπώ!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.