ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, υποδέχθηκε την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 στην έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης την αντιπροσωπεία μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η οποία θα παραστεί, την ερχόμενη Κυριακή, στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως, στη Μελβούρνη.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Βλάση, Βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, τέως Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Θεοδώρα Τζάκρη, Βουλευτή Πέλλης του ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Αντιπρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής της Βουής των Ελλήνων για τον Απόδημο Ελληνισμό, Ευαγγελία Λιακούλη, Βουλευτή Λαρίσης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ., Β’ Αντιπρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής, και Ασημίνα Σκόνδρα, Βουλευτή Καρδίτσης της Νέας Δημοκρατίας, Μέλος της ίδιας Επιτροπής.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Κυριακός καλωσόρισε τα μέλη της αντιπροσωπείας και τους μετέφερε θερμό χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της συναντήσεως που είχαν, συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Ελληνική Ομογένεια της Αυστραλίας και για το έργο και τη διακονία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Οι Έλληνες Βουλευτές συνοδεύονταν από τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Σταύρο Βενιζέλο και από τον Γενικό Πρόξενο στη Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη. Στη συνάντηση παρίστατο, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας και Προεδρεύων στη Βικτωριανή Επιτροπή Εθνικής Επετείου κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.