Ένα ιδιαίτερο μήνυμα με μια προτροπή στις μέλλουσες νύφες που λόγω κορονοϊού θα πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια του γάμου τους έστειλε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, που βρίσκεται στο Πήλιο μετρώντας αντίστροφα για τον δικό της γάμο.

Ανήμερα της επετείου που έπαθε την πρώτη επιληπτική κρίση που την οδήγησε σε σοβαρά χειρουργεία στο κεφάλι για να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε έκανε έναν μικρό απολογισμό για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

“Σαν σήμερα, ανήμερα του Σωτήρος, το 2017 και ενώ τα είχα όλα υπό έλεγχο – έτσι τουλάχιστον πίστευα- έπαθα την πρώτη επιληπτική κρίση. Ακολούθησαν χειρουργεία και πλήρης ανατροπή της ζωής μου.

Τότε κατάλαβα πως όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός. Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα μου επιβεβαιώνουν πως ουδέν μονιμότερον του τώρα..

Ποιος ξέρει τι θα γίνει το επόμενο λεπτό; κάνεις!! Να ορίστε πριν λίγο καιρό παραιτήθηκα από την δουλειά μου – ποιος θα το περίμενε ε-και ετοιμάζομαι να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ.. Για την ακρίβεια μετράμε αντίστροφα και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει.. Πού θα κάτσει η μπίλια με τους καλεσμένους αν μέχρι τότε θα τελούνται τα μυστήρια και όλα αυτά του κορωνοϊού..

Ε λοιπόν να σας πω κάτι; δεν αγχώνομαι καθόλου. Για την ακρίβεια το διασκεδάζω κιόλας. Ότι είναι να γίνει γίνεται.. Αρκεί που έχω δίπλα μου αυτούς που αγαπώ. Τον άνθρωπο μου @kostaskonstantinidis, την οικογένειά μου και λίγους φίλους..

Γιατί στο τέλος τέλος τι αξίζει;; οι στιγμές μαζί τους.. Αφήστε λοιπόν τα σχέδια και πάμε να πιάσουμε το τώρα. Όσο γεμάτο είναι αυτό τόσο καλύτερη είναι η ζωή.. Νυφουλες μου don’t worry..θα είναι η καλύτερη στιγμή σας ever”.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 2 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.