Ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση ότι στις λειτουργίες θα επιτρέπεται ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, με ανώτατο όριο τα 50 άτομα και φυσικά, με υποχρεωτική τη χρήση της μάσκας.

«Φαίνεται ότι ξεπεράσαμε το σκόπελο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις κι έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάποια βήματα σταδιακού ανοίγματος» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, με αφορμή τις δραστηριότητες που ανοίγουν.

Το άνοιγμα των εκκλησιών από τις 24/1 αποφάσισε η κυβέρνηση, όπως μετέδωσε ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Παραμένει εκτός των επιτρεπτών δραστηριοτήτων λόγω του lockdown το ψάρεμα και το κυνήγι σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η απαγόρευση για το ψάρεμα και το κυνήγι συνεχίζεται, ενώ από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ανοίγουν και οι εκκλησίες.

Κατά τις λειτουργίες θα επιτρέπεται ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, με ανώτατο όριο τα 50 άτομα.

«Φαίνεται ότι ξεπεράσαμε το σκόπελο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις κι έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάποια βήματα σταδιακού ανοίγματος», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σημείωσε δε ότι τα στατιστικά για την πορεία της επιδημίας και το σταδιακό άνοιγμα «δεν σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει με την πανδημία».

Επισήμανε δε ότι διατηρείται η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9:00 μ.μ. έως 5:00.π.μ και η απαγόρευση υπερτοπικών μετακινήσεων μεταξύ διαφορετικών περιφερειακών ενοτήτων. \

Σε κάθε περίπτωση διατηρείται ο περιορισμός των μετακινήσεων με υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033 και τις ήδη υπάρχουσες εξαιρέσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.