ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ανδρέας Καραγιάννης σχετικά με τις επιθέσεις για το Άγιο Φως, το ζήτημα της οικίας του Παύλου Μελά και τις εκλογές στην Κηφισιά.

΄΄Πριν δυο μήνες ξεκίνησα μια προσπάθεια συμβολική.

Πήρα πρωτοβουλία ως επιχειρηματίας και πάνω από όλα Έλληνας να βγω μπροστά και να συνδράμω ουσιαστικά στο ζήτημα της οικίας του Παύλου Μελά στην Κηφισιά, το οποίο ρημάζει παρατημένο.

Ευαισθητοποίησα δεκάδες χιλιάδες πολιτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ομογένεια.

Διοργανώθηκαν εκδηλώσεις με δική μου πρωτοβουλία οι οποίες παρόλο που λόγω κακοκαιρίας άλλαξαν ημερομηνία στέφθηκαν με επιτυχία.

Με γνώμονα την ανάδειξη του θέματος του Παύλου Μελά ίδρυσα τον πολιτικό φορέα Κηφισιά, Ποιότητα Ζωής, τον οποίο αγκάλιασε μεγάλη μερίδα πολιτών από την πρώτη μέρα.

Εν συνεχεία με προσέγγισαν από το Δήμο Κηφισιάς και την παράταξη του Γ. Θωμάκου με σκοπό την συμπόρευση στις εκλογές, κάτι που αποδέχθηκα με προϋπόθεση να σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα που λέγεται Παύλος Μελάς.

Δεν με ενδιέφερε η εκλογή στο δημοτικό συμβούλιο για να βρω μια καρέκλα και έναν επαγγελματικό προσδιορισμό. Να δώσω έχω μονάχα στο Δήμο, τίποτα να πάρω.

Η υποψηφιότητά μου ήτο συμβολική. Ήταν για τη στήριξη της Εκκλησίας, των Ιερέων, των Ιερών Ναών και τα ζητήματα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Δέχθηκα από την πρώτη ημέρα ανελέητο πόλεμο από την πλευρά της κυβερνήσεως και από τα παραμάγαζα μέσω των οποίων φέρεται να λειτουργεί.

Έφθασαν στο σημείο να μου επιτεθούν την ημέρα των εκλογών μπροστά στα παιδιά μου και τη σύζυγό μου στην Νέα Ερυθραία εξαιτίας της μηνύσεως που κατέθεσα εναντίον των υβριστών του Αγίου Φωτός και της Ορθοδόξου Πίστεως.΄΄

Ο απλός κόσμος όμως της Κηφισιάς με αγκάλιασε. Το ένιωθα με την είσοδό μου σε κάθε εκλογικό τμήμα, με το πέρασμά μου από κάθε γειτονιά.

Έχουν έλθει στα χέρια μου σοβαρές ενδείξεις νοθείας σε αυτές τις εκλογές, με στόχο να πληγώ εγώ και το κύρος μου για να προσπαθήσουν να με φιμώσουν απαξιώνοντάς με.

Επιφυλάσσομαι τις επόμενες ημέρες να προσφύγω στη δικαιοσύνη.

Αναφορικά με την εκλογή Δημάρχου την επόμενη Κυριακή, δεν σκοπεύω πάρω κανενός το μέρος.

Όπως ανέφερα πιο πάνω, η υποψηφιότητά μου ήτο συμβολική.

Εύχομαι να κερδίσει και θα έχει την αμέριστη στήριξή μου όποιος συνεχίσει την προσπάθειά μου για τον Παύλο Μελά.

Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, εκδότης, Πρόεδρος ιδρύματος PRUDENTIA

Εκάλη, 28-5-2019΄΄

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Φωτεινή Μουτσούλα

Η Παναγιά μαζί σας ΑΞΙΕ !!! ΕΛΛΗΝΑ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ