ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ: Η Ακολουθία της Αναστάσεως του Κυρίου ξεκινά στις 11 το βράδυ με την αφή του Αγίου Φωτός και η Ανάσταση τα μεσάνυχτα Live. Συνεχίζεται η μετάδοση με την νυχτερινή Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως.

Εκκλησία Live – Ανάσταση Ζωντανά. Παννυχίδα της Αναστάσεως – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Ακολουθία της Αναστάσεως 4 Μαΐου 2024 στις 23.00 το βράδυ. Χριστός Ανέστη, Αληθώς Ανέστη! Η Ζωηφόρος Ανάσταση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ: Ακολουθία Αναστάσεως του Κυρίου με την υποδοχή του Αγίου Φωτός – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2024 23.00.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Η Ακολουθία της Παννυχίδος της Αναστάσεως τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2024 23.00 – Η Ανάσταση του Κυρίου.

ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ: Η Ακολουθία της Αναστάσεως του Κυρίου ξεκινά στις 11 το βράδυ με την αφή του Αγίου Φωτός και η Ανάσταση τα μεσάνυχτα Live. Συνεχίζεται η μετάδοση με την νυχτερινή Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Αναστάσεως του Μεγάλου Σαββάτου 4 Μαΐου 2024 με το Δεύτε λάβετε φως και το Χριστός Ανέστη live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 23.00
ΑΦΗ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ Μεγάλο Σάββατο. Αναστάσιμη Λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου με την τελετή του Αγίου Φωτός – Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2024 – Ώρα 23.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Δεύτε λάβετε Φως – Χριστός Ανέστη. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ανασταση
Δευτε λαβετε φωσ
Αφη Αγιου Φωτοσ
Τελετη Αγιου Φωτοσ
Υποδοχη Αγιου Φωτοσ
Αγιο Φωσ
Χριστοσ Ανεστη
Μεγάλο Σαββατο
Μεγαλη Εβδομαδα
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
4 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.