Στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός και στις 16:25 θα πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση.

Αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι της Μαίρης Χρονοπούλου, λένε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, το τελευταίο αντίο στην σπουδαία ηθοποιό. Η σορός της έφτασε μετά τις 11:30 στο σπίτι της στην Παιανία, με τους στενούς της ανθρώπους να είναι ντυμένοι στα λευκά, όπως ακριβώς επιθυμούσε η ίδια. Λευκό ήταν και το φέρετρό της, το οποίο μάλιστα, είχε επιλέξει λίγο καιρό πριν.

Η σορός παρέμεινε στο σπίτι μέχρι τις 14:00 και αυτή την ώρα κατευθύνεται στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Δείτε το βίντεο

«Η καύση είναι εξαγνισμός»
Στο παρελθόν, βλέποντας τους αλλεπάλληλους θανάτους στον καλλιτεχνικό χώρο και με αφορμή, τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δώσει συνέντευξη στην Espresso, όπου και αποκάλυψε πως ήθελε να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί.

«Ήδη μιάμιση ώρα μετά το θάνατο της Μάρθας το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπά, ζητώντας μου δηλώσεις για την τηλεόραση και το διαδίκτυο. Στο στεφάνι της έγραψα “Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, Μαρθούλα μου!”. Γιατί το έκανα αυτό; Γιατί 20 χρόνια, που ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου στα νοσοκομεία, ελαχιστότατες συνάδελφοι ήρθαν να με δουν: η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Μπεάτα Ασημακοπούλου κι η Μαρθούλα. Καμία άλλη… Καλό κορίτσι! Δεν έχω εύκολο πια το κλάμα εδώ και πολύ καιρό. Κλαίει μόνο το μέσα μου!», έλεγε η Μαίρη Χρονοπούλου.
Xronopoulou_-_portraito_1
Σε συνέχεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στην καύση μετά τον θάνατό της: «Εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Την όλη διαδικασία παραλαβής της σορού μου, όταν εγκαταλείψω αυτόν τον κόσμο, διότι δεν είναι μόνο η καύση που με απασχολεί αλλά κι όλη η διαδικασία που θα προηγηθεί. Τα έχω όλα μυστικά, όπως κι όλη αυτή την ιστορία, υπό απόλυτη σεμνότητα και λιτά. Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε χρώμα λευκό. Κι όχι φέρετρο. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι».

«Το τελευταίο «πάρτι» έχει άλλο πλάνο! Η καύση είναι εξαγνισμός! Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν τα σκαθάρια και τα σκουλήκια; Δείξε μου -σε όλη την ανθρώπινη ιστορία- έναν αθάνατο! Έζησε ποτέ κανείς αιώνια; Μια απλή μετάβαση είναι! Είναι η μοίρα μας. Τώρα, αν με ρωτάς πως θα πάρουν οι φίλοι μου αυτήν την απόφασή μου; Εκείνο που είναι βέβαιο, ένας πολύ πολύ αγαπητός μου άνθρωπος γίνεται έξαλλος όταν το ακούει. Κι είπε ότι θα κάνει το παν για να το εμποδίσει! Λυπάμαι, καλέ μου, που οι απόψεις μας διίστανται!», είχε πει στο τέλος των δηλώσεών της η ηθοποιός.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.