«Αυτή την εποχή είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας, με τις οικογένειες μας, μας έχει βρει μια μεγάλη δυσκολία. Ολοι περνάμε δύσκολα».

Είμαστε συνέχεια μαζί με την οικογένεια μας. Θα παρακαλούσα τα ανδρόγυνα να μην μαλώνουν μεταξύ τους. Να δείχνουν κατανόηση ο ένας στον άλλον. Να είναι αγαπημένοι, να περιποιούνται ο ένας τον άλλον, διότι τώρα πραγματικά δοκιμάζεται η αγάπη σας και η οικογενειακή σας ειρήνη».

«Είναι δύσκολα, το καταλαβαίνω, αλλά όπως είπε και ο Ιώβ σήμερα , εάν δεχθήκαμε τα καλά από τον Θεό, τώρα δεν θα υποφέρουμε και τα άσχημα; Δεν θα υποφέρουμε και αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούμε; Και προς Θεού, μην πείτε ποτέ αυτό που είπε η γυναίκα του Ιώβ στον άνδρα της ότι καλύτερα να αρνηθείς το όνομα του Θεού και να πεθάνεις».
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής υπογράμμισε επίσης ότι είναι σημαντικό αυτές τις δύσκολες στιγμής που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι και συχνά εκνευρισμένοι να μην χάνουμε τον έλεγχο:

«Να μην πείτε κουβέντες και λόγια βαριά με τα οποία θα πληγώσετε ο ένας τον άλλον. Αλλά να φροντίσετε η ευκαιρία που είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα, να είναι ευκαιρία να εμβαθύνουμε την αγάπη μας. Να δείξουμε πιο πολύ την αγάπη μας ο ένας προς τον άλλον, αλλά να μην ξεχάσουμε και τον Θεό. Να δείξουμε στον Θεό ότι είμαστε υπομονετικοί σαν τον Ιώβ στις δυσκολίες και ότι δεν χάνουμε την ελπίδα μας αλλά πιστεύομε στο Θεό και θα έλθουν καλύτερες μέρες. Καλή Ανάσταση σε όλους».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.