Η νέα εισβολή έγινε στο ξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου, όπου οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές.

Στο έλεος ιερόσυλων έχουν βρεθεί οι εκκλησίες στην περιοχή της Μεγάλης Χώρας στο Αγρίνιο όπου, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες καταγράφηκε λεηλασία σε ένα ναό, από τον οποίο άρπαξαν τα μανουάλια και τα μεταλλικά κηροπήγια, προκαλώντας αγανάκτηση στους κατοίκους.

Η νέα εισβολή έγινε στο ξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου, όπου οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και άρπαξαν ό,τι μεταλλικό υπήρχε, ενώ δεν παρέλειψαν να διαρρήξουν και το παγκάρι και να πάρουν τα λιγοστά χρήματα που περιείχε. Πριν από λίγες ημέρες, οι ιερόσυλοι είχαν παραβιάσει και την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και είχαν κλέψει τα μπρούτζινα μανουάλια και τη μικροφωνική εγκατάσταση.

Ρήμαξαν συστήματα ύδρευσης

Τις εγκαταστάσεις άρδευσης του ΤΟΕΒ σε ένα αγρόκτημα στη Νιγρίτα Σερρών ρήμαξαν άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού, οι οποίοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές ύψους 10.000 ευρώ, ξηλώνοντας συνολικά 22 υδροληψίες από τις οποίες ποτίζονταν οι καλλιέργειες. Η διοίκηση του ΤΟΕΒ κατέθεσε μήνυση σε βάρος αγνώστων και οι αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη των δραστών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.