ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέα ομολογία θαυματος ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Κερατέας Αττικής.

Παρακάλεσα τον Άγιο και είδα το δεξί του μάτι να το κλείνει και να μου το ανοίγει . Τον Άγιο Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Ταξιάρχη σήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Μαρία Παναγιώτου από Ζωγράφου.

Δείτε βίντεο:

@ekklisiaonline

Είδα τον Ταξιάρχη να ανοίγει το ένα ματι#εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ταξιαρχης

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΟΡΤΗ

Πάσα πνοή, δόξαζε Πνεῦμα Κυρίου,
Δὲ οὗ πονηρῶν πνευμάτων φροῦδα θράση.

«….Καὶ εἰς τὸ πνεῦμα τὸ ἅγιον, τὸ κύριον καὶ ζωοποιόν, τὸ ἐκ τοῦ πατρὸς ἐκπορευόμενον, τὸ σὺν πατρὶ καὶ υἱῷ συμπροσκυνούμενον καὶ συνδοξαζόμενον, τὸ λαλῆσαν διὰ τῶν προφητῶν….»

Την Δευτέρα μετά την Πεντηκοστή, η Εκκλησία μας εορτάζει το Άγιο Πνεύμα. Το Άγιο Πνεύμα είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, το οποίο εκπορεύεται εκ του Πατρός. Είναι ομοούσιο με τα πρόσωπα του Πατρός και του Υιού και κατά το Σύμβολο της…

Εκκλησία Live – Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος Ζωντανά. Εσπερινός της Γονυκλισίας – Πανηγυρικός Εσπερινός – Ιερά Αγρυπνία – Αγίου Πνεύματος.

Αγίου Πνεύματος: Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Αγρυπνία του Αγίου Πνεύματος – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 19.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Εσπερινού 20 Ιουνίου 2021 με τον Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Πνεύματος, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.