ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ: Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 21.00 - Ο Άγιος Αριστείδης ο Μάρτυρας ο Αθηναίος Φιλόσοφος.

Εκκλησία Live – Ιερά Αγρυπνία της εορτής του Αγίου Αριστείδη του Μάρτυρα Ζωντανά. Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Μάρτυρος Αριστείδη του Αθηναίου – Ευλογία και Αγιασμός. Ιερά Αγρυπνία 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21.00 το βράδυ. Ο Άγιος Αριστείδης ο Μάρτυρας ο Αθηναίος ο Φιλόσοφος.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ: Ακολουθία Ιεράς Αγρυπνίας Αγίου Αριστείδη του Αθηναίου Φιλοσόφου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 21.00.

ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ: Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 21.00 – Ο Άγιος Αριστείδης ο Μάρτυρας ο Αθηναίος Φιλόσοφος.

ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2022 της εορτής του Αγίου Μάρτυρος Αριστείδη του Φιλοσόφου με την παράκληση live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 21.00
Εορτή ΑΓΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ. Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ του Αγίου Αριστείδη του Αθηναίου – Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 – Ώρα 21.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Αριστειδησ
Αγιου Αριστειδη
Ιερα αγρυπνια
Αγρυπνια
Παρακληση
12 Σεπτεμβριου
13 Σεπτεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy
vesper service live stream
holy virgin

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.