ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Σαρανταλείτουργου Χριστουγέννων της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2023 της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος του Επισκόπου Τριμυθούντος Κύπρου του θαυματουργού με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Εκκλησία Live – Ιερά Ακολουθία Σαρανταλείτουργου Ζωντανά – Θεία Λειτουργία Αγίου Σπυρίδωνος Τώρα. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Αγίου Σπυρίδωνα του θαυματουργού – Ευλογία και Προσευχή στον Άγιο Σπυρίδωνα. Θεία Λειτουργία 12 Δεκεμβρίου 2023 στις 07.30 το πρωί. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Ο Άγιος Σπυρίδων ο Θαυματουργός ο Επίσκοπος Τριμυθούντος Κύπρου. Ο Όσιος Ιωάννης ο Επίσκοπος Ζιχνών. Ο Άγιος Συνετός ο Μάρτυρας. Ο Άγιος Αιθέριος.

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας του Αγίου Σπυρίδωνος του Επισκόπου Τριμυθούντος Κύπρου του θαυματουργού – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 07.30. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 28η ημέρα.

Εμφάνιση του Αγίου Σπυρίδωνα στον Άγι…

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 07.30 – Άγιος Σπυρίδων ο Θαυματουργός.

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Δεκέμβριος – Βίοι Αγίων – Ποιοι Γιορτ…

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Σαρανταλείτουργου Χριστουγέννων της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2023 της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος του Επισκόπου Τριμυθούντος Κύπρου του θαυματουργού με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Νηστείας Χριστουγέννων. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού – Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Νικολάου Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την Προσευχή προς τον Ιησού Χριστό. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ιερό Σαρανταλείτουργο – Νηστεία Χριστουγέννων

Η Ενορία της Πύλης Τρικάλων όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος θα τελέσει το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων.

Μια ευκαιρία για όλους μας, ώστε να ενωθούμε με τα δεσμά της Αγάπης στο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Θερμή Παράκληση όμως… Να μην μείνετε μόνο στο να στείλετε τα ονόματα, αλλά και κυρίως να συμμετέχετε στην Θεία Λειτουργία.

Η Συμμετοχή σας στο Ιερότερο των Μυστηρίων είναι το ζητούμενο ώστε να φτάσουμε στην μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων γεμάτοι Χριστό και ταπείνωση.

Αγιοσ Σπυριδων
Αγιοσ Σπυριδωνασ
Αγιου Σπυριδωνα
Αγιου Σπυριδωνοσ
Σαρανταλειτουργο
Σαρανταλειτουργο Χριστουγεννων
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
Χριστουγεννα
Νηστεια
Σαρακοστη
Σαρακοστη Χριστουγεννων
12 Δεκεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Κυριακές της Ορθοδοξίας – Ευαγγέλιο Κ…

Ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί το παλαιότερο μνημείο, το μοναδικό μάλλον μέσα στον οικοδομικό ιστό της πόλης της Πύλης, που βέβαια περιστοιχίζεται από μνημεία μεγίστης αξίας όπως η Πόρτα Παναγιά και η τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνος και λίγο πιο έξω από την Ιερά Μονή Δουσίκου και την Ιερά Μονή Γκούρας. Εντός της Πύλης όμως ο Άγιος Νικόλαος είναι το μοναδικό μνημείο που εγκαινιάστηκε το 1866. Είναι ένας πέτρινος πανέμορφος Ναός και σ αυτόν έζησαν τις χαρές και τις λύπες τους πολλές γενιές κατοίκων της Πύλης. Η ανακαίνιση του Ναού ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023 με την οποία καταφέραμε να αποκαλύψουμε την αρχική του μορφή εξωτερικά, και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο που αρμόζει σε έναν Ναό όπου προσφέρει ομορφιά ηρεμία και φως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.