Μεθαύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, γιορτάζει το Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης Τρικάλων, το οποίο τιμάται στην χάρη του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτη των καρκινοπαθών, και της Αγίας Υπομονής.

Το πρόγραμμα των Ακολουθιών θα λάβει χώρα ως εξής:

Αύριο, Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, στις 17:00μμ ο Πανηγυρικός Αναστάσιμος Εσπερινός και εν συνεχεία η Ιερά Παράκληση προς τιμήν του Αγίου Παρθενίου μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Την Κυριακή στις 7 Φεβρουαρίου από ώρα 07:30 π.μ. έως και 10:30 μ.μ. ο Όρθρος και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, του Υψώματος του Αγίου και Θείου Κηρύγματος.

Στο τέλος και των δύο Ακολουθιών θα αναγνωστεί και η σχετική ευχή του Αγίου Παρθενίου με τα ονόματα υπέρ υγείας των ασθενούντων αδελφών.

Οι Ακολουθίες θα μεταδοθούν ζωντανά από την σελίδα της Ενορίας Μεγάρχης στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι οι ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις του Νόμου υπέρ προστασίας όλων των πιστών.

Όσοι αδερφοί θέλουν να μνημονευθούν τα ονόματα των οικογενειών τους αλλά και των αδελφών εν ασθένεια μπορούν να τα γράψουν στα σχόλια της σχετικής αναρτήσεως της Ενορίας στο facebook.

Η εορτάζουσα ενορία εύχεται: «Χρόνια πολλά και ευλογημένα, ο Άγιος Παρθένιος να προσφέρει με τις πρεσβείες του την υγεία σε όλους τους εν δοκιμασία αδελφούς μας!»

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Άγιος Παρθένιος

2

Ο άγιος μαζί μας, Παρθένιος προστάτης των καρκινοπαθών