ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ: Στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα που κτίστηκε από το 1960 στο μικρό χωριουδάκι της Κάτω Ακουρδάλειας, θα βρίσκονται για προσκύνημα τα ιερά λείψανα του Αγίου Παντελεήμονος στις 26 και 27 Ιουλίου 2019.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Πανίκος Ιωαννίδης ανακοίνωσε μάλιστα πως τα ιερά λείψανα εκτίθεται για 7η συνεχόμενη χρονιά και θα παραμείνουν για προσκύνημα καθ`όλη την διάρκεια και της ημέρας της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα.

H εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Παντελεήμονα Κάτω Ακουρδάλειας, είπε, ανακοινώνει ότι στις 26 και 27 Ιουλίου θα βρίσκονται για προσκύνημα στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Κάτω Ακουρδάλεια τα ιερά λείψανα του Αγίου από τις 19:00 το βράδυ της 26ης Ιουλίου και θα παραμείνουν καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας της γιορτής του Αγίου και ευχήθηκε όπως στο μέλλον φιλοξενηθούν μόνιμα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Κάτω Ακουρδάλεια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, του εσπερινού θα προστεί ο Αρχιμανδρίτης Τυχικός και της θείας λειτουργίας Πάτερ Θεόδωρος Ιερέας του Νέου Χωρίου . Αυτές τις ημέρες, κυρίως, συνέχισε ο κ. Ιωαννίδης, αλλά και καθόλη την διάρκεια του χρόνου την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα επισκέπτονται χιλιάδες πιστών.

Πρόσθεσε, επίσης, πως το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα ήταν παλιό και ανακαινίστηκε το 1960.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.