ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ : Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2021 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Live. 7 Ιανουαρίου 2021 07.45 – Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής. Παράκληση ενώπιον του Ιερού λειψάνου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Τιμίου και Ενδόξου Προφήτου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 07.45. Θα τεθεί Ιερό λείψανο του Τιμίου Προδρόμου προς προσκύνηση.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2021 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45
Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής – 7 Ιανουαρίου 2021 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Όσα συμβαίνουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία εντός και εκτός Ελλάδος όλα στο ekklisiaonline.gr.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Υπερ κλήρου μοναχικού τάγματος πρώην κληρικών και μοναχών ιεραποστόλων λαού πασών επαγγελματιων κ λειτουργων Ευχαριστώ