ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Η Κυριακής Λουκά - Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 - Ώρα 07.30 - Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων - Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με . Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Η Λουκά Ζωντανά. Ο καλός Σαμαρείτης. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία – Όρθρος με την παραβολή του καλού Σαμαρείτη και τη σημασία του «πλησίον» – Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 07.30 – Η παραβολή του καλού Σαμαρείτη.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Η Κυριακή Λουκά – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 07.30. Ο καλός Σαμαρείτης.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑ
ΠΑΡΑΒΟΛΗ
ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Κυριακής 14 Νοεμβρίου 2021 της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά του Θαυματουργού του Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης και Κυριακής Η Λουκά με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Η Κυριακής Λουκά – Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με . Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθρος
Θεια λειτουργια
Κυριακη
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Κυριακη Λουκα
Παραβολη
Καλοσ σαμαρειτησ
14 Νοεμβριου

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες.

Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.