ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : Πλήθη λαού αυτήν την ώρα στον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Δείτε αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΚΗΦΙΣΙΑ –ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της πανηγύρεως του Αγίου Δημητρίου τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας κκ Κυρίλλου, μελών του κλήρου και εκατοντάδων πιστών.

Ο Άγιος Δημήτριος, από τους ενδοξότερους και δημοφιλέστερους Αγίους της Ορθοδοξίας, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 280 μ.Χ., κατά τους χρόνους που βασίλευε ο μεγάλος διώκτης του Χριστιανισμού, ο Διοκλητιανός.

Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου 2019. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης και Μεγαλομάρτυρας. Η Μνήμη Μεγάλου Σεισμού. Κατά Ιωάννη: Ο Ιησούς είναι η άμπελος η αληθινή.

Το μίσος του κόσμου. Το έργο του Αγίου Πνεύματος. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας κατά την εορτή του Αγίου Δημητρίου, από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση.

Μελετήστε το Ευαγγέλιο κάθε μέρα από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Κατά Ιωάννη Άγιο Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο ΙΕ'(15) 17-27
Ταῦτα ἐντέλλομαι ὑμῖν, ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε περισσότερες ειδήσεις στο Ευαγγέλιο Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 – Άγιος Δημήτριος Μεγαλομάρτυρας

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-10)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.