Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου και της Κυριακής ΙΒ Λουκά με τον τον καθαρισμό των δέκα λεπρών - Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2021 07.45.

Θεία Λειτουργία Live – Κυριακή ΙΒ Λουκά: 17 Ιανουαρίου – Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού – Αγίου Αντωνίου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Live. 17 Ιανουαρίου 2021 07.45 – Άγιος Αντώνιος ο Μέγας και Κυριακή ΙΒ Λουκά με τον καθαρισμό των δέκα λεπρών.

Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου και της Κυριακής ΙΒ Λουκά με τον τον καθαρισμό των δέκα λεπρών – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2021 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Κυριακής 17 Ιανουαρίου 2021 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής ΙΒ Λουκά με την θεραπεία των δέκα λεπρών από τον Ιησού και του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45
Κυριακή ΙΒ Λουκά – 17 Ιανουαρίου 2021 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου.

Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου.

Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.