ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 21.00 - Οι Άγιοι Αλέξανδρος, Ιωάννης και Παύλος οι Πατριάρχες Κωνσταντινουπόλεως.

Εκκλησία Live – Ιερά Αγρυπνία της εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου Ζωντανά. Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Αγίων Τριών Πατριαρχών – Ευλογία και Αγιασμός. Ιερά Αγρυπνία 29 Αυγούστου 2022 στις 21.00 το βράδυ. Οι Άγιοι Αλέξανδρος, Ιωάννης και Παύλος οι Πατριάρχες Κωνσταντινούπολης.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ: Ακολουθία Ιεράς Αγρυπνίας του Αγίου Αλέξανδρου του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 21.00.

ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 21.00 – Οι Άγιοι Αλέξανδρος, Ιωάννης και Παύλος οι Πατριάρχες Κωνσταντινουπόλεως.

ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΡΕΙΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ
ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2022 της εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου του Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης με την παράκληση live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 21.00
Εορτή ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ του Αγίου Αλεξάνδρου του Πατριάρχου Κωνσταντινούπολης – Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 – Ώρα 21.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Τρεισ Πατριαρχεσ
Τριων Πατριαρχων
Αγιοσ Αλεξανδροσ
Αγιου Αλεξανδρου
Ιερα αγρυπνια
Αγρυπνια
Παρακληση
29 Αυγουστου
30 Αυγουστου
Божественная литургия
divine liturgy
vesper service live stream
holy virgin

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.