ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων - Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων - Σάββατο 21 Μαΐου 2022 07.00.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Ισαποστόλων – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 21 Μαΐου 2022 στις 07.00 το πρωί. Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι οι Θεόστεπτοι Βασιλείς.

Θα Ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος. Θα τελεστεί επίσης η Ακολουθία «επί τη Διασαλεύση» της μαρμαρόγλυπτης νέας Αγίας Τραπέζης.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων – Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων – Σάββατο 21 Μαΐου 2022 07.00.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων – Σάββατο 21 Μαΐου 2022 07.00 – Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι.

ΑΓΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Σαββάτου 21 Μαΐου 2022 της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Ισαποστόλων με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ιερουργός Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κωνσταντίνου και Ελένης. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων – Σάββατο 21 Μαΐου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ιερουργός Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Αγιοσ Κωνσταντινοσ
Αγια Ελενη
Αγιοι Κωνσταντινοσ Ελενη
Αγιων Κωνσταντινου Ελενησ
Κωνσταντινου και Ελενησ
Κωνσταντινοσ και Ελενη
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
21 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.