ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ: Κλειστή η Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων ακόμη και σήμερα στη μεγάλη γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα. Πιστοί έρχονται και αφήνουν κεριά στο εικονοστάσι έξω από την κλειστή πύλη για τον παπα Δημήτρη τους.

ΠΛΗΘΗ ΛΑΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022: Πλήθος κόσμου σήμερα παραμονή της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ – ΧΩΡΙΣ ΓΙΟΡΤΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ.

ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ πανηγυρικά όσοι διέδιδαν ψευδείς πληροφορίες όλη την προηγούμενη εβδομάδα για τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και συγκεκριμένα για το απίθανο σενάριο που ήθελε μετά τον π Δημήτριο να έφευγαν από τους Αγίους Ισιδώρους και τα πνευματικά του παιδιά που έχουν αναστήσει τον Ναό αυτό τόσα χρόνια (Π Δημήτριος, π Δ Μπιζάς, Π Σπυρίδων Τάλαρης, π Κωνσταντίνος Ηλιάδης, π Παύλος και πολλοί άλλοι).

Σήμερα Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 τελέσθηκε η καθιερωμένη Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του π Δημητρίου στενού συνεργάτου του π Δ Λουπασάκη.

Πλήθος πιστών από κάθε γωνιά της Αθήνας, πνευματικά παιδιά και θαύματα του π Δημητρίου Λουπασάκη προσήλθαν με την ελπίδα να συναντήσουν τον χαρισματικό πατέρα τους.

Συγκλονιστική στιγμή όταν οι Ιερείς πνευματικά παιδιά του π Δημητρίου με δάκρυα μνημόνευσαν το όνομα του ΗΡΩΑ Ιερέα των Αγίων Ισιδώρων.

Πληροφορίες πάντως του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και του Ανδρέα Καραγιάννη κάνουν λόγο για επιστροφή του π Δημητρίου, πως όλο αυτό πρόκειται για επικοινωνιακό σχέδιο με στόχο να αφήσουν ήσυχη την Εκκλησία της Ελλάδος οι άθεοι και τα σκοτεινά κέντρα.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.