Την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων του δευτέρου βιβλιοπωλείου που διαθέτει η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Αδελαΐδος, το οποίο λειτουργεί στα γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας.

Με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου, ο οποίος είχε και την σχετική πρωτοβουλία, η εν Αδελαίδι Κεντρική Φιλόπτωχος Αδελφότης το έτος 2020 οργάνωσε και λειτουργεί στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κέντρο Βιβλίου, μέσω του οποίου επιτελείται σημαντικό έργο εσωτερικής ιεραποστολής.

Εκτός από το πρώτο αυτό βιβλιοπωλείο, για να ανταποκριθεί η τοπική Εκκλησία στις αυξανόμενες πνευματικές ανησυχίες και ανάγκες των πιστών, το έτος 2021 οργανώθηκαν από την Κεντρική Φιλόπτωχο Αδελφότητα και λειτουργούν δύο παραρτήματα του Κέντρου Βιβλίου, τα οποία στεγάζονται, το μεν εν εξ αυτών στο Ελληνικό Κέντρο Προνοίας, και το έτερον εξ αυτών στους χώρους της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου.

Και τα τρία βιβλιοπωλεία διαθέτουν πλούσια ποικιλία βιβλίων ορθοδόξου περιεχομένου (στην αγγλική και ελληνική γλώσσα) για όλες τις ηλικίες, προσφέροντας την μαρτυρία της Εκκλησίας στον κόσμο και συντελώντας στην πνευματική εποικοδομή των αναγνωστών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.