Τον αγιασμό των εγκαινίων στο διθέσιο ειδικό νηπιαγωγείο, που αποτελεί πρότυπο σχολείο ειδικής εκπαίδευσης, τέλεσε σήμερα, Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος μαζί με τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ασίνης Ναυπλίου, π. Στυλιανό Λέκκα.

Το ειδικό Νηπιαγωγείο Ναυπλίου από το 2011 έως και σήμερα συστεγάζονταν με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους, λόγω μη ύπαρξης σχολικών αιθουσών στην περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων. Ωστόσο, από σήμερα στεγάζεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Ασίνης. Στον αγιασμό του κτιρίου παρευρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κατερίνα Δουράνου, ο αναπληρωτής διευθυντής Θεοδόσης Καραμάνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αντώνης Ντέμος και η νηπιαγωγός του ειδικού νηπιαγωγείου.

Όσον αφορά τα εγκαίνια, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε μεταξύ άλλων: « Ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική κοινότητα και την ξεχωριστή φροντίδα του για την ειδική αγωγή».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.