Στα γραφεία της Αντιπροσωπείας Αυτοκινήτων Χρ. Πηλακούτας μετέβη σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους για το προσωπικό της Εταιρείας. Με ιδιαίτερη χαρά χαιρέτισε την μακρόχρονη παρουσία της Εταιρείας στην Κύπρο, γεγονός που το οφείλει στη σκληρή δουλειά όλων των στελεχών της καθ’ όλα αυτά τα έτη. «Πρέπει να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Να είσαι σεμνός όταν πετυχαίνεις τους στόχους σου και να προσπαθείς συνεχώς να εξελίσσεσαι», τόνισε ο Μακαριώτατος.

Η Char. Pilakoutas Ltd αποτελεί τον αρχαιότερο διανομέα αυτοκινήτων της BMW στον κόσμο. Είναι επίσης, επίσημος αντιπρόσωπος των Land Rover, Jaguar και Nissan στην Κύπρο.

Στη συνέχεια, ο Μακαριώτατος μετέβη στο Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, όπου ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Παρόντες ήταν ο Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Χρίστος Κουκλιώτης, ο τέως Διευθυντής και νυν Γραμματέας Δρ. Ανδρέας Φυλακτού και το προσωπικό του Ιδρύματος. Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε για μια δημιουργική και γόνιμη χρονιά. Συγχάρηκε το προσωπικό για τον ζήλο και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την πρόοδο του Ιδρύματος και κάλεσε, τέλος, το προσωπικό να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα κατά τη νέα χρονιά που διανύουμε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.