ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 200ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ 1822 – 2022).

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022

8 μ.μ. Τέλεσις Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’.

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022

6 π.μ. Τέλεσις Θείας Λειτουργίας στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας.

7 π.μ. Γενική κωδωνοκρουσία όλων των Ιερών Ναών της πόλεως Τήνου. Λιτανευτική πομπή της αγίας Εικόνος της Ευαγγελιστρίας με πλήρη εκκλησιαστική τάξη έως την πλατεία Ελευθερίας, από όπου και μεταφερθήσεται δι’ αυτοκινητοπομπής στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου.

9 π.μ. Τέλεσις Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Οσίας

Πελαγίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-
Τήνου κ. Δωροθέου Β’ όπου και η Χαριτόβρυτος Κάρα αυτής.

6 μ.μ. Τέλεσις Εσπερινού στον Ιερό Ναό της Οσίας Πελαγίας.

7 μ.μ. Λιτανευτική πομπή της πανσέπτου Εικόνος της Ευαγγελιστρίας πεζή στην πόλη της Τήνου.

9 μ.μ. Υποδοχή της αγίας Εικόνος στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής πόλεως Τήνου και λιτάνευσις με πλήρη εκκλησιαστική τάξη στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, αφού προηγουμένως αναπεμφθή Δέησις από της εξέδρας της πλατείας «Παντανάσσης» και εκφώνηση του Πανηγυρικού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Πολυτίμη Πριφτη

Ήταν όλα υπερλαμπρα και κατανυκτικά.Συγχαρητηρια στον κλήρο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, τον Δήμο και όλους όσους συνέβαλαν για την πανήγυρη αυτή.Να μας αξίωσει η χάρη της Παναγίας να συμμετάσχουμε πάλι σ αυτην