ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Πλήθη λαού σήμερα απόγευμα Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας στον Περισσό.

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών τελέσθηκε σήμερα απόγευμα Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2021 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή της μνήμης της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας της Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργής στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Μητροπολεως Νεας Ιωνίας στον Περισσό Αττικής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας Γαβριήλ πλαισιούμενου από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπολεως.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

@ekklisiaonline

Αγία Αναστασία Φαρμακολυτρια- Πλήθη λαού στον Περισσό #αναστασια #φαρμακολυτρια#γιορτη

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Ο Απόστολος της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου 2021. Προεόρτια των Χριστουγέννων. Εορτή της Ορθοδοξίας: Η Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς και Φαρμακολύτρια. Ο Άγιος Χρυσογόνος. Η Αγία Θεοδότη και τα τρία παιδιά της οι Μάρτυρες Επιστολή Αποστόλου Παύλου – Προς Τιμόθεο Α’: Καθήκοντα προς τους άλλους. Οι δούλοι. Οι ψευδοδιδάσκαλοι και ο πραγματικός πλούτος. Ο καλός αγώνας της πίστης. Αποστολικό ανάγνωσμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση.

Μελετήστε Ευαγγέλιο και Απόστολο κάθε μέρα από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Επιστολή Αποστόλου Παύλου – Προς Τιμόθεο Α’, Ε'(5) 22-25

Η συνέχεια στο άρθρο Ο Απόστολος Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 – Γιορτή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.