ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 2023: Στιγμές που καθηλώνουν έζησαν οι πιστοί απόψε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, γεμάτη δάκρυα η Παναγία Παρηγορήτρια.

Σε κλίμα θλίψης και ταπείνωσης εξαιτίας της πολύνεκρης τραγωδίας με τα Τρένα στα Τέμπη, τελέσθηκε σήμερα 3 Μαρτίου 2023 η Α ΣΤΑΣΗ των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βύρωνος Αττικής παρουσία πλήθους ευσεβών πιστών που έσπευσαν να προσκυνήσουν την Παναγία Παρηγορήτρια.

Της ακολουθίας προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού.

Μεταξύ των πιστών βρέθηκε ο εξοχότατος Επιτετραμμένος της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ Yussef Dorkhom μετά της γυναίκας του και του γιου του.

Ο εξοχότατος προσκύνησε την Παναγία Παρηγορήτρια είδε με δέος τα δάκρυα στα μάτια της ενώ ο Ιερέας του έδειξε στο κάτω μέρος της εικόνας που τρέχει το μύρο! Με βαθειά συγκίνηση προσκύνησαν ενώ ο π Χριστόδουλος του δώρισε τον παρακλητικό Κανόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας και μια εικόνα από τη Σερβία.

Ο εξοχότατος Πρέσβης είναι Ορθόδοξος Χριστιανός, ο γιος του έχει βαπτισθεί στον Ιορδάνη Ποταμό. Ομίλησε με τους πιστούς συζήτησαν για τα τραγικά γεγονότα στα Τέμπη και ευχήθηκε υγεία σε όλους.

Τον εξοχότατο Πρέσβη συνόδευε ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.