ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς συνεχίζεται αμείωτη και τούτες τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής καθώς οι ανάγκες των εμπερίστατων αδελφών μας συνεχώς αυξάνονται.

Η «Πειραϊκή Εκκλησία» στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες, τα ορφανά παιδιά, τα μοναχικά άτομα, τους ανήμπορους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, τους εξαρτημένους από ουσίες νέους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ θα προσφέρει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα 7500 δέματα αγάπης σε αναγκεμένους αδελφούς μας.

Στήριξε κι εσύ την μεγάλη φιλανθρωπική δράση της Πειραϊκής Εκκλησίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. «Δανείζει Θεώ ο ελεών πτωχόν».

Κι ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτήν την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς.

Ως αντίδωρο της πολύτιμης προσφοράς και αλληλεγγύης, σε όσους ενισχύουν την προσπάθειά, θα αποσταλεί ως Ευλογία μια εικόνα που αναπαριστά σκηνές από την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής της Απόκρεω.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2104118640. Επισκεφθείτε, επίσης, την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς imp.gr και συγκεκριμένα την ενότητα «Βοήθησε κι εσύ».

Αριθμός Λογαριασμού: 191/29600870

I-BAN: GR 1601101910000019129600870

Swift Code: ETHNGRAA

Τράπεζα: Εθνική

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.