5ΕΑ/2019 - ΑΣΕΠ : Τα επίσημα στοιχεία με το πλήθος των αιτήσεων και την κατανομή των προτιμήσεων για τις προκηρύξεις 4ΕΑ/2019 και 5ΕΑ/2019, δημοσιοποίησε το ΑΣΕΠ.

Αναφορικά με την 5ΕΑ/2019 υποβλήθηκαν συνολικά 46 αιτήσεις και επειδή αρκετοί υποψήφιοι διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας Κατηγορίας Εκπαίδευσης, το πλήθος των προτιμήσεων ανέρχεται σε 47 και αναλύεται ανά κλάδο.

Γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της προκήρυξης 5ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υποβλήθηκαν συνολικά 46 αιτήσεις.

Γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της προκήρυξης 4ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, υποβλήθηκαν συνολικά 587 αιτήσεις.

Δημοσιοποίησε το ΑΣΕΠ τον αριθμό των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τις Προκηρύξεις: 4ΕΑ/2019 – Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 5ΕΑ/2019 – Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας

Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για την 5ΕΑ/2019 υποβλήθηκαν συνολικά 46 αιτήσεις και επειδή αρκετοί υποψήφιοι διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας Κατηγορίας Εκπαίδευσης, το πλήθος των προτιμήσεων ανέρχεται σε 47 και αναλύεται ανά κλάδο.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.