Ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» ανακοίνωσε πρόσφατα ότι με απόφαση του Δ.Σ. ενίσχυσε με το ποσό των 50 χιλάδων δολαρίων το ταμείο αλληλοβοηθείας, πιο γνωστό ως «ιερό φιλόπτωχο ταμείο», της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η Ιερά Μητρόπολις Καστοριάς προσφέρει καθημερινά πάνω από 300 μερίδες φαγητό σε άπορους συμπατριώτες.

Ταυτόχρονα η Ιερά Μητρόπολις ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου την διανομή 2.500 δεμάτων με τρόφιμα και ρουχισμό, ενω την ημέρα των Χριστουγέννων θα παρατεθούν δωρεάν, σε εστιατόρια της πόλης, γεύματα σε 1,200 αναξιοπαθούντες κατοίκους.

Ο Πρόεδρος της «Ομόνοιας» κ. Δήμος Σιώκης επεσήμανε ότι «ο Σύλλογός μας ανταποκρίνεται κάθε χρόνο σε διάφορα ιδρύματα που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών, με στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς με την ιδιαίτερη μας πατρίδα. «Νοιώθουμε», πρόσθεσε ο κ. Σιώκης, «την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για το ποιμαντορικό και φιλανθρωπικό του έργο και ευχόμαστε «Καλά κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα» σε όλους τους κατοίκους της ακριτικής ιδιαίτερης πατρίδας μας».

από Oladeka

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.