Σκέφτεστε να υποβληθείτε σε κάποια αισθητική επέμβαση τον χειμώνα;

Θα θέλαμε να σας αποκαλύψουμε ένα «κρυφό μυστικό»: Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για αυτό!

Γιατί όμως ο χειμώνας θεωρείται η καταλληλότερη περίοδος για να υποβληθείτε σε επέμβαση πλαστικής χειρουργικής;

Διαβάστε παρακάτω 4 λόγους για να την κάνετε τότε:

1. Θα έχετε αναρρώσει μέχρι το καλοκαίρι. Προγραμματίστε την αισθητική επέμβασή σας (βλεφαροπλαστική, lifting προσώπου) μέσα στο χειμώνα. Ακόμη, η ανάρρωση μετά από αυξητική στήθους, ανόρθωση στήθους, λιποαναρρόφηση κοιλιάς, vaser λιποαναρρόφηση, γυναικομαστία και κοιλιοπλαστική διαρκεί περίπου 3 μήνες. Για να είστε έτοιμοι/-ες για το καλοκαίρι μέχρι τον Ιούνιο, προγραμματίστε την επέμβαση πλαστικής χειρουργικής στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου. Συνιστούμε ακόμη να την πραγματοποιήσετε νωρίτερα, ώστε να έχετε επαρκές χρονικό περιθώριο αποθεραπείας μέχρι το καλοκαίρι. Ακόμη, τον χειμώνα έχετε τη δυνατότητα να αναρρώσετε με την ηρεμία σας, χωρίς να χάσετε καμία από τις αναμενόμενες καλοκαιρινές σας διακοπές.

2. Είναι πιο απλό να αποκρύψετε τυχόν επιδέσμους και πρηξίματα τον χειμώνα. Φορώντας χειμερινά ρούχα, μπορείτε ευκολότερα να καλύψετε τυχόν επιδέσμους, συμπιεστικά ρούχα και οιδήματα. Αν ανησυχείτε για την εμφάνιση όλων αυτών, ο χειμώνας είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να τα κρύψετε κάτω από πουλόβερ και παλτό.

3. Θα μπορείτε να αποφεύγετε το φως του ήλιου ευκολότερα μέσα στον χειμώνα μετά από μια αισθητική επέμβαση. Το ηλιακό φως και η θερμότητα του καλοκαιριού μπορούν να επιβραδύνουν την αποθεραπεία και να καταστήσουν τις ουλές πιο εμφανείς. Ακόμη, το ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει υπερμελάγχρωση στις ουλές, η οποία μπορεί να είναι μόνιμη. Για αυτό τον λόγο, συνιστάται να αποφεύγετε το φως του ήλιου, διότι μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα στις ουλές. και να χρησιμοποιείτε προστατευτικά μέτρα για την προστασία των ουλών σας.

4. Τη νέα χρονιά θα έχετε μια ανανεωμένη εμφάνιση. Το νέο έτος ανοίγει τον δρόμο για νέες αρχές, και αν σκέφτεστε μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την αλλαγή. Δώστε στην εμφάνισή σας την προτεραιότητα που της αξίζει και επιτύχετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

Αν νιώθετε ότι είστε έτοιμοι για την επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, κλείστε ραντεβού με έναν έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό σήμερα.

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης

Πλαστικός Χειρουργός

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.