Ι.Μ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΑΞΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

300 οικογένειες στο νησί της Κέρκυρας έκαναν Χριστούγεννα με την συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας.

Διανεμήθηκαν κρέας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και είδη πρώτης ανάγκης από τα τέσσερα κοινωνικά παντοπωλεία της τοπικής Εκκλησίας, στην πόλη, στα Κανάλια, στο Σιδάρι και στην Λευκίμμη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε όσους φορείς, μεταξύ των οποίων και η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, οι Σουλιώτης Απόστολος – Γεροντάκης Αθανάσιος Kerkyra Seaways, οι ομογενείς από τις ΗΠΑ Θεόδωρος Δουκάκης, Προκόπης Ζέρβας και Νίκος Μπάρδης, η ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας, τα σούπερ μάρκετ Dielas Κέρκυρας, ο Ροταριανός Όμιλος, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η εταιρεία Ντουροξύλ – Βαγγέλη Μακροδήμητρα, το Φαρμακείο Χριστίνα Αλεξοπούλου-Πανδή Σιδάρι, καθώς και ο κ. Βαγγέλης Καρπατσέλης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και κληρικούς και λαϊκούς ένωσαν τις δυνάμεις τους μέ το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της τοπικής Εκκλησίας, γι’ αυτή την σημαντική προσφορά αγάπης.

Επίσης, ο Μητροπολίτης Κερκύρας επισκέφθηκε το Καθολικό Γηροκομείο Κέρκυρας και το Δημοτικό Γηροκομείο, ενώ η τοπική Εκκλησία έστειλε βοήθεια και στις Δικαστικές Φυλακές Κέρκυρας, ώστε και οι εκεί κρατούμενοι να έχουν την βεβαιότητα ότι η αγάπη της Εκκλησίας είναι ισχυρή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.