ΑΣΕΠ 2Κ: Βγήκε η νέα προκήρυξη 2Κ του ΑΣΕΠ για 1116 θέσεις στην Υγεία. Η προκήρυξη που εκδόθηκε στις 8 Μαρτίου δεν περιέχει ειδικές θέσεις (πολύτεκνους, τρίτεκνους, αναπήρους κλπ).

Το δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο πήρε η προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 θέσεων για τα νοσοκομεία και της μονάδες υγείας της χώρας.

Αίσθηση προκαλεί ο διαχωρισμός των θέσεων σε δύο κατηγορίες την πρώτη στην οποία προσμετρείται η εμπειρία και στην δεύτερη στην οποία μπορούν να τις καταλάβουν μόνο όσοι έχουν η ειδική εμπειρία.

Αναρωτιόμαστε ποιος και με τι κριτήρια έκανε αυτό το διαχωρισμό μιας και η πλειονότητα από αυτές δεν απαιτούν άλλη εξειδίκευση πέραν των τυπικών προσόντων που απαιτεί η θέση.

Από την σελίδα του ΑΣΕΠ δείτε τον σχετικό πίνακα με τις θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες,τις επόμενες μέρες η προκήρυξη αναμένεται να πάρει ΦΕΚ και να ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα προσληφθούν είναι: ΠΕ Διοικητικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΠΕ Χημικών, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΤΕ Λογιστικής, ΤΕ Μαιευτικής, ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Φυσικοθεραπευτών, ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου, ΔΕ Γραμματέων, ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου, ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού προσωπικού, κ.α.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.