24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ: Ποια μέσα δεν θα κινηθούν κατά την 24ωρη απεργία που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου. Δεν θα προχωρήσουν σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή στις ονομασίες δύο σταθμών του Μετρό.

Η Αττικό Μετρό είχε ανακοινώσει ότι με αφορμή την συμπλήρωση φέτος 30 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ο σταθμός «Ευαγγελισμός» θα μετονομαστεί σε «Παύλος Μπακογιάννης».

Παράλληλα, επρόκειτο να επικαιροποιηθεί και η ονομασία του σταθμού «Άγιος Δημήτριος» σε «Αλέκος Παναγούλης».

Εντούτοις, μετά τις έντονες αντιδράσεις πολιτών για απαλοιφή των χριστιανικών αναφορών από δημόσια σημεία της χώρας, οι αλλαγές αυτές δεν πρόκειται να προχωρήσουν.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ: Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία από τις 00:00 έως τις 24:00. Αναμένεται ανακοίνωση της εταιρείας με ενδεχόμενη ακύρωση όλων των δρομολογίων τρένων, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας.

Την ίδια μέρα, οι συρμοί του Μετρό δεν θα κινούνται στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3.

Την πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας για την Τρίτη 24 και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ: Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία, τα Τρόλεϊ και στον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία).

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ: Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 21:00 ενώ το Τραμ μεταξύ 8:00 – 22:00. Η αποκατάσταση των δρομολογίων του Τραμ αναμένεται ως τις 9:30 π.μ. ενώ οι συρμοί θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:30.

Ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος αναμένεται να κινείται κανονικά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.