Ο τάφος του στην Σουρωτή θα γίνει πάλι λαϊκό προσκύνημα και όχι τυχαία.

12 Ιουλίου ο Άγιος μας έχει την γιορτή του και Χιλιάδες πιστοί θα προσέλθουν για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Αγίου, η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Ο τάφος του στην Σουρωτή θα γίνει πάλι λαϊκό προσκύνημα και όχι τυχαία ο Άγιος Παΐσιος είναι ο Άγιος που μιλάει στις καρδιές μας. Την ευλογία του να έχουμε όλοι… ΑΜΗΝ

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ζωντανά. Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης και Αγία Βερονίκη η αιμορροούσα – Όρθρος Οσίου Παϊσίου.

Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τώρα Άγιοι Ισιδωροι – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 07.30.

Αγία Βερονίκη η αιμορροούσα: Θα τεθεί για προσκύνηση Ιερό λείψανο της Αγίας Βερονίκης και τεμάχιο φανέλας του Αγίου Παϊσίου.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 12 Ιουλίου 2021 με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming της Αγίας Βερονίκης και του Αγίου Παϊσίου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.30
Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης – 12 Ιουλίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος της εορτής της Αγίας Βερονίκης. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.
Αγία Βερονίκη η αιμορροούσα – 12 Ιουλίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Θεία Λειτουργία της εορτής του Οσίου Παϊσίου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.