12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Ακολουθία Αγίων Παθών της Μεγάλης Πέμπτης με τα δώδεκα Ευαγγέλια - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 18.30.

Εκκλησία Live – Ακολουθία των Παθών Μεγάλης Πέμπτης Ζωντανά. Εσπερινός Μεγάλης Πέμπτης με τα άχραντα πάθη και τα 12 Ευαγγέλια – Ευλογία και Αγιασμός. Μεγάλη Εβδομάδα. Εσπερινός Μεγάλη Πέμπτης 21 Απριλίου 2022 στις 18.30 το απόγευμα. Ακολουθία των Αγίων Παθών.

Όρθρος Μεγάλης Παρασκευής: Τα Άγια και φρικτά πάθη του Κυρίου και Θεού Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού. ΟΡΘΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Ακολουθία Αγίων Παθών της Μεγάλης Πέμπτης με τα δώδεκα Ευαγγέλια – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 18.30.

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ: Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Μεγάλης Πέμπτης 21 Απριλίου 2022 18.30 – Τα Άγια πάθη του Ιησού Χριστού.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Μεγάλης Πέμπτης 21 Απριλίου 2022 των Αχράνων Παθών με τα 12 Ευαγγέλια live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 18.30
ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Ακολουθία των Αγίων Παθών της Μεγάλης Πέμπτης – Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 – Ώρα 18.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ακολουθια των παθων
Αγιων Παθων
Αχραντων Παθων
12 Ευαγγελια
Δωδεκα Ευαγγελια
Μεγαλη Πεμπτη
Μεγαλη Εβδομαδα
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
21 Απριλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.