Με Λαμπρότητα τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γλυφάδας ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολιτού Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου, πλαισιωμένος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Βαρθολομαίο και πλειάδα άλλων Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Θείον λόγον κήρυξε ο ίδιος ο Μητροπολίτης κ. Παύλος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση σου Χριστού και Εκκλησίας, τονίζοντας ότι η μία αυθεντική μοναδική Καθολική και Αποστολική Εκκλησία είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ οι άλλες είναι χριστιανικές κοινότητες και ομολογίες, δεν είναι όμως Εκκλησία και κυρίως δεν σώζουν.

Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Άνω Γλυφάδα

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επίσης στην γενέθλιο ημέρα της Εκκλησίας κατά την Πεντηκοστή και τόνισε ότι όλοι εμείς πρέπει να είμεθα αληθινά μέλη του ζώντος σώματος του Ιησού Χριστού.

Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Άνω Γλυφάδα

Στο τέλος του εσπερινού ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχίμανδρίτης π. Φιλόθεος Πηγάκης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους πατέρες που τίμησαν την πανήγυρη του Ιερού Ναού καθώς επίσης την Δημοτική αρχή και το εκκλησίασμα και ανακοίνωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα της Πανηγύρεως κατά την αυριανή ημέρα.

Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας

Εσπερινός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας Άνω Γλυφάδα

Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας Άνω Γλυφάδα

Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος

Αρχιερατικός Εσπερινός πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.