Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Το απερχόμενο έτος αποτελεί πρόκληση προσωπικής αυτοκριτικής για τον καθένα. Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ομάδες παιδιών, μεικτή ομάδα στρατευσίμων του 9ου Σ.Π. και της 120 Π.Ε.Α., καθώς και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους για την επίσκεψη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό.

Συνάμα τόνισε ότι το απερχόμενο έτος αποτελεί πρόκληση προσωπικής αυτοκριτικής για τον καθένα μας, ευχόμενος να κάνουμε όλοι πράξη την αγάπη και τη φιλανθρωπία για τον πλησίον μας, αξίες για τις οποίες σαρκώθηκε ο Ιησούς Χριστός.

πρωτοχρονιάτικα κάλαντα

πρωτοχρονιάτικα κάλαντα Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας

πρωτοχρονιάτικα κάλαντα 2026

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος Κάλαντα

Διαβάστε όλα τα νέα από τις Ιερές Μητροπόλεις στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.