Γράφει η συντακτική ομάδα Χειλαδάκη

Ένα πραγματικά εκπληκτικό  γεγονός που συνέβη σε δημόσιο σχολείο στην πόλη Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της Γερμανίας δείχνει πώς προχωρεί η ισλαμοποίηση με ταχύτατους ρυθμούς.

Ένας πατέρας έστειλε επιστολή σε μεγάλο κοινωνικό δίκτυο ενημέρωσης όπου κατήγγειλε ότι στο σχολείο υποχρέωναν την κόρη και τους συμμαθητές της για χάρη του πολυπολιτισμού να μάθουν το Allahu Akbar και την Σούρα και όποιος τουρίστας μπαίνει στο χωριό αντικρίζει πρώτα το τζαμί που έκτισαν εδώ και καιρό οι μουσουλμάνοι εκεί.

Αυτό το γεγονός, όπως γίνεται συνήθως, αποσιωπήθηκε από τα ΜΜΕ ενώ κάθε φορά που γίνετε κάτι σε βάρος κάποιου μουσουλμάνου παίρνει τεραστία έκταση δημοσιότητας. Αυτή είναι η κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση.

Όπως δείχνουν τα τελευταία δεδομένα, έχει γεμίσει τζαμιά ολόκληρη η Γερμανία. Εκτός αυτού, οι χριστιανικές εκκλησίες που απέμειναν μετατράπηκαν επίσης οι περισσότερες σε τζαμιά με αποτέλεσμα να ψάχνει κανείς αρκετά προκειμένου να βρει έστω μια έναν χριστιανικό ναό.

Την ίδια στιγμή, οι πολιτικοί στην Γερμανία και στην Ευρώπη σερβίρουν αυτόν τόν πολυπολιτισμό ως έναν εμπλουτισμό για της ευρωπαϊκές χώρες.
Οι πρωταγωνιστές του ψέματος, οι «τρεις πίθηκοι»Ζέχοφερ-Μέρκελ-Γκαμπριέλ, ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει ισλαμοποίηση τη Γερμανίας και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 60% των αστυνομικών έφτασε στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα για να μπορέσει να αντέξει στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχει δημιουργήσει όλη αυτή η εξέλιξη. Είναι τόσο το βάρος όλης αυτής της ανεξέλεγκτης κατάστασης και όπως μαρτυρούν και οι ίδιοι, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς καταγγελίες πολιτών για επεισόδια με ληστείες, φόνους, βιασμούς που προκαλούν μουσουλμάνοι πρόσφυγες.

Η εντυπωσιακή αυτή εικόνα που βλέπετε και που δείχνει αστυνομικούς με την ισλαμική μπούρκα, να μην αυταπατάστε αλλά αύριο θα είναι η επικρατούσα στα γενικά σώματα ασφαλείας. Η ίδια γερμανική αστυνομία σήμερα με όλη αυτήν την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα σε σημείο που ορισμένοι αστυνομικοί να φτάνουν ακόμα και στην αυτοκτονία, καθώς συνειδητοποιούν το τραγικό ξεπούλημα της ίδιας τους της ταυτότητας.

Χιλιάδες Γερμανοί εγκαταλείπουν πλέον την Γερμανία

Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt 138.000 Γερμανοί εγκατέλειψαν την Γερμανία το 2015. Καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των Γερμανών που πρώτον δεν αισθάνονται πλέον ασφαλείς στην χώρα τους, και δεύτερον θεωρούν ότι η παιδεία είναι τόσο υποβαθμισμένη που τα παιδιά τους δεν μαθαίνουν σχεδόν τίποτα πλέον στα γερμανικά σχολεία. Επί το πλείστον τα παιδιά των Γερμανών έχουν να αντιμετωπίσουν την καθημερινή βία που έχει ξεσπάσει από τους μουσουλμάνους στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία. Για να μην αναφέρουμε την καθημερινότητα σε δημόσιες υπηρεσίες και σουπερμάρκετ, όπου οι λαθρο μπαίνουν και κάνουν ό,τι θέλουν, η εγκληματικότητα έχει αγγίξει επικίνδυνα σημεία.

Και αν δεν ξεσηκωθούμε όλοι οι λαοί της Ευρώπης μαζί ενάντια στην εισβολή και στο Ισλάμ θα έχουμε το ίδιο κατάντημα με Γερμανία, Σουηδία και όλες αυτές τις χώρες. Θα σας το υπενθυμίζουμε με αναφορές και γεγονότα σε κάθε άρθρο που κάνουμε σε αυτό το ιστολόγιο, με την ελπίδα ότι θα συνειδητοποιήσουν κάποιοι σε τι μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η χώρα και η ορθοδοξία. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για ολοκληρωτική νίκη του λαού. Παρόλα αυτά, ενώ ο λαός αποτελεί το 95%, το 5% των κυβερνόντων μας χειραγωγεί, διότι το επιτρέπουμε με αποτέλεσμα να γινόμαστε όλο και περισσότερο σκλάβοι του συστήματος. Στο χέρι μας είναι η ελευθερία και η ευτυχία μας , στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε όλα τα δεδομένα.

 

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.