Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι απάτες στο σύστημα ψηφοφορίας κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας δεν είναι κάτι καινούργιο. Η νοθεία στις κάλπες και ο σφετερισμός στις εκλογές συνήθιζαν να γίνονται καθόλη τη διάρκεια της Αμερικανικής ιστορίας.

Αλλά καθόσον τα κράτη μετέβησαν στα ηλεκτρονικά συστήματα ψηφοφορίας με ενισχυμένη ασφάλεια, οι προσπάθειες εκτεταμένης νοθείας έχουν αποτύχει δραματικά παρόλο που οι αμφιβολίες για την εγκυρότητα της ψήφου παραμένουν υψηλές, ειδικότερα ανάμεσα στους δημοκράτες.

Τον 19ο αι, οι αρχηγοί των κομμάτων ήταν τόσο ισχυροί που δεν ήταν καν απαραίτητη η προσποίηση για νεκρούς ψηφοφόρους, παρά η απλή θέσπιση ενός αποτελέσματος. Κατά τον 20ο αι, οι προσδοκίες για δικαιοσύνη στις εκλογές αναπτύχθηκαν στο σημείο που οι αρχηγοί των κομμάτων έπρεπε να κάνουν περισσότερα ώστε τα αποτελέσματα των εκλογών να φαίνονται τουλάχιστον πραγματικά, συμπεριλαμβανομένων των ψήφων ανθρώπων που έχουν πεθάνει από καιρό σε καιρό.

Σήμερα, ένας πολιτικός αρχηγός ο οποίος μίλησε για αυτήν την απάτη είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Σε μια συγκέντρωση του, την προηγούμενη βδομάδα είπε ότι «Περισσότεροι από 1.8 εκατομμύρια αποθανόντες, αυτήν τη στιγμή, έχουν προστεθεί σε λίστα ως ψηφοφόροι… Αλλά έχω μια αίσθηση ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν για μένα».

Η ομολογία του Ντόναλντ Τραμπ, ως προς ποιόν πραγματικά εκπροσωπεί και με ποιανού μέρος είναι μπορεί να φανεί ξεκάθαρα από τις χειρονομίες του. Η κραυγαλέα υπερηφάνεια του δείχνει την ανοιχτή αναγνώριση της στενής συνεργασίας του με την μυστική κοινωνία των Ιλλουμινάτι. Το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ αποτελείται από 11 γράμματα στην αγγλική γλώσσα, ένας αριθμός τον οποίο προτιμούν οι Ιλλουμινάτι και περιβάλλει τις καταστροφές που δημιουργούν.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να σχηματίσει κάποιος το σημάδι του διαβόλου και όπως φαίνεται κάθε ένας από αυτά τα πρόσωπα κάνει τη συγκεκριμένη χειρονομία, πολλές φορές μάλιστα και με χαμόγελο. Άλλες φορές πάλι γίνεται με την τοποθέτηση της παλάμης στο στέρνο, σχηματισμό του αριθμού 666 κ.α.

Αρκετοί οι οποίοι μισούν την Χίλαρι Κλίντον και συνειδητοποιούν την διαφθορά στην οποία έχει πάρει μέρος, πρέπει να κατανοήσουν πως, ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να υφίσταται και να προωθείται είναι επειδή συμμετέχει στην ατζέντα των Ιλλουμινάτι. Η εξουσία έχει διαμοιραστεί ανάμεσα στους Κλίντον και στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο λόγος που βλέπουμε άλλοτε να προωθείται η Χίλαρι και άλλοτε ο Τραμπ για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ είναι λόγω συγκρουόμενων συμφερόντων μέσα στην ίδια την ελίτ.

Κανένας πρόεδρος γενικότερα δεν κερδίζει εξουσία ή τη θέση την οποία έχει. Αν και ορισμένοι ίσως έχουν ένα μερίδιο εξουσίας και δύναμης, η πραγματική εξουσία βρίσκεται πάντα στα χέρια των αρχηγών της ελίτ. Αυτοί είναι οι οποίοι πασάρουν συνεχώς αυτού του τύπου χειρονομίες μπροστά στα μάτια του κόσμου. Πολλοί τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και ηθοποιοί επιδεικνύουν επίσης αυτά τα σημάδια καθώς έτσι διδάσκονται να κάνουν προκειμένου να δελεάσουν και να παρασύρουν τη νεολαία. Δεν έχουν πραγματική εξουσία αλλά δηλώνουν ανοιχτά και δημόσια πως είναι δούλοι του σατανά. Όμως άνθρωποι σαν τον Ντόναλντ Τραμπ δεν επιδεικνύουν αυτά τα σημάδια και χειρονομίες παρά μόνο όταν θέλουν να δείξουν αναγνώριση και αποδοχή της εξουσίας της ελίτ.

Στα παρακάτω βίντεο αποκαλύπτεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο πως τα σχέδια των Ιλλουμινάτι ήταν από πολύ παλιά προγραμματισμένα για την πορεία της ανθρωπότητας ακόμα και για τον ψευτομεσσία που θα μας τον παρουσιάσουν σύντομα σαν τον μεγάλο σωτήρα της ανθρωπότητας. Οι Ιλλουμινάτι κάρτες «Illuminati- New World Order» δημιουργήθηκαν το 1995 από τον Στιβ Τζάκσον. Οι κάρτες αυτές περιέχουν γεγονότα που επαληθεύτηκαν στη συνέχεια ή εξελίσσονται στο παρόν. Ένα παράδειγμα είναι η τρομοκρατική επίθεση της 9/11 που είχε προβλεφθεί αρκετά χρόνια νωρίτερα.

Το εκπληκτικό είναι ότι ακόμα και την υποψηφιότητα του Τραμπ για την προεδρία την είχαν προαναγγείλει πριν από πολύ καιρό και μάλιστα προβλέπουν ότι αυτός θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.

 

 

 

 

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.