Γράφει το politis.com.cy - Την Προστάτιδα του Αστυνομικού Σώματος, Αγία Ειρήνη τίμησε σήμερα το αστυνομικό σώμα στην Κύπρο.

Σε δήλωσή του ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου , Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, είπε ότι η γιορτή της Αγίας Ειρήνης αποτελεί για την Αστυνομία μια ιδιαίτερη ημέρα με υψηλούς συμβολισμούς, που σχετίζονται με την ουσία της αποστολής του Σώματος και της ιστορικής της παράδοσης.

«Συμβολίζει την πίστη, την αφοσίωση, τη γενναιότητα και το θάρρος· τις πιο βαθιές αξίες που διαπνέουν την πρωταρχική αποστολή μας για τη διαφύλαξη της ασφάλειας και την προστασία του πολίτη».

Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της οποίας τα δυο αστυνομικά σώματα συμφώνησαν περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους σε μια σειρά από τομείς και ιδιαίτερα στο θέμα της αντιμετώπισης της απειλής της τρομοκρατίας, με κοινές ασκήσεις.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστη και στους επίσημους εορτασμούς της Αστυνομίας Κύπρου προς τιμή της Αγίας Ειρήνης.

 

Κύπρος: Την Αγία Ειρήνη, προστάτιδα της Αστυνομίας τίμησε το σώμα

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.