Ζητά να αντικατασταθεί η ποινή του με «βραχιολάκι» - Βγήκε από το Τζάνειο η 22χρονη φοιτήτρια-θύμα του

Αίτηση άμεσης αποφυλάκισης, με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι»), κατέθεσε ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης, την ώρα που η 20χρονη φοιτήτρια-θύμα του βγήκε από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

Ο 52χρονος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως και ζητά να μεταφερθεί σε κατοικία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, που μίλησε με τον δικηγόρο του 52χρονου, κ. Ειρηνάκη, ο πελάτης του επιμένει ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεση της 22χρονης κοπέλας και ζητά η ποινή της φυλάκισης να αντικατασταθεί από κατ’ οίκον περιορισμό.

«Στην κατάσταση του κατηγορούμενου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα υγείας του το έχει από το 2014» είπε ο κ. Ειρηνάκης. «Εγώ σαν δικηγόρος έκανα το καθήκον μου κι εκείνος άσκησε νόμιμο δικαίωμά του. Ορθά ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες» ανέφερε ακόμη στο Star.

Από την άλλη, η νεαρή φοιτήτρια, αφού πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο, μεταφέρθηκε στην πόλη από την οποία κατάγεται, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, καθώς από το πολύωρο δέσιμο με τους ιμάντες που υπέστη, φέρει σοβαρές κακώσεις στα πόδια και τα χέρια της.

Στο κέντρο αυτό γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης και θεραπείας της, αρκετά χρονοβόρα και δύσκολη. Δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει, ούτε να χειριστεί πράγματα με τα χέρια της.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.