Κοινωνικός Τουρισμός: Ο Κοινωνικός Τουρισμός είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και για την ακτοπλοϊκή μετάβασή τους σε αυτά εάν είναι απαραίτητο.

Διορία μέχρι τις 31 Ιουλίου 2021 θα έχουν για να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους οι δικαιούχοι του περσινού προγράμματος που δεν το έκαναν μέχρι τώρα λόγω των περιοριστικών μέτρων και του εγκλεισμού για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού – Voucher

Κοινωνικός Τουρισμός: Το voucher του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ είναι ένας μοναδικός ηλεκτρονικός αριθμός για κάθε δικαιούχο πολίτη και για κάθε ωφελούμενο μέλος αυτού, ο οποίος δημιουργείται αυτόματα από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Οργανισμού.

Ενσωματώνει μια συγκεκριμένη οικονομική αξία που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων μελών του για τη διαμονή τους σε τουριστικό κατάλυμα και την ακτοπλοϊκή του μετάβαση σε αυτό εάν απαιτείται.

Δεν υπάρχει σε έντυπη μορφή από τον ΟΑΕΔ για τα τουριστικά καταλύματα. Η ύπαρξή της ελέγχεται από τους παρόχους με την είσοδό τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και την εισαγωγή του ΑΦΜ ή του ΑΜΚΑ των δικαιούχων.

Υπάρχει σε έντυπη μορφή και εκτυπώνεται υποχρεωτικά για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να επιδειχθεί για την έκδοση του εισιτηρίου. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μετάβαση σε προορισμό άλλον από αυτόν που βρίσκεται το τουριστικό κατάλυμα.

Ισχύει αποκλειστικά από την ημερομηνία έναρξης μέχρι την ημερομηνία λήξης του συγκεκριμένου προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου εκδόθηκε.

Κοινωνικός Τουρισμός 2021

Στις 14 Ιουνίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ, για την περίοδο 2021 – 22.

Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού θα ενεργοποιηθεί από 1 Αυγούστου 2021 έως 31 Ιουλίου 2022, έχει προϋπολογισμό ύψους 30 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που καλύπτει 300.000 επιταγές. Δηλαδή περίπου 300.000 εργαζόμενοι και άνεργοι θα μπορέσουν να κάνουν και φέτος φτηνές διακοπές με επιδοτούμενα voucher Κοινωνικού Τουρισμού από τον ΟΑΕΔ.

Διαβάστε αναλυτικά για τους δικαιούχους τα καταλύματα, τα ποσά και το άνοιγμα της πλατφόρμας του Κοινωνικού Τουρισμού 2021.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.